Selecteer een pagina

Taalschool website laten maken

Novaleads online marketing blog
Meer informatie ontvangen

Professionele website laten maken? Bij Novaleads kan het!

Ben je werkzaam in de taalbranche? Ben je eigenaar/manager van een taalschoolonderneming? Dan krijg jij van ons een GRATIS website. Je leest het goed: je betaalt niks voor het maken van een gloednieuwe website.

Een goede website is essentieel voor jouw succes als ondernemer. Wij zorgen voor een perfecte website, op maat gemaakt, waar je mee vooruit kan. Onze websites worden mobile-first gebouwd en zijn geschikt voor elk device. Wist je dat het overgrote gedeelte van alle bezoekers via de mobiel binnenkomt? Soms tot wel 85%. Reden genoeg om een mobielvriendelijke website te laten maken.

 

Een website die leads en leden werft

Het doel van een website kan verschillen, maar onze mening is dat een website geld moet opleveren. Dat betekent dat de website conversiegericht wordt opgebouwd. Onze websites zijn eenvoudig te begrijpen voor de gebruiker en men kan via relevante buttons en contactformulieren eenvoudig meer informatie aanvragen. Op deze manier scoor je via je website tientallen leads per maand! Zonder marketingbudget!

 

Wat betaal je voor een nieuwe site?

Normaliter, zit je dan toch al snel op een bedrag van €1.500 excl. btw en excl. andere kosten als hosting, beveiliging en onderhoud. Daarnaast dien je dan ook zelf je teksten aan te leveren of dit uit te besteden, wat ook geld kost. Een nieuwe website, daar zit vaak veel tijd en energie in, evenveel als geld. Bij Novaleads is dit niet het geval!

Bij ons betaal je niks voor het opzetten van een gloednieuwe website. Helemaal gratis. We hanteren geen opzetkosten of iets dergelijks. Het enige wat je wel betaalt? Kosten voor de hosting, beveiliging en het onderhoud. Die kosten heb je altijd, bij wie je ook een website afneemt. Deze kosten zullen in rekening worden gebracht.

 

Hosting, beveiliging en updates

We reserveren een stukje voor jouw site op het internet en zorgen voor mailadressen. Heb je al mailadressen en wil je deze behouden? Dan zetten we deze kosteloos over. Je ontvangt een SSL certificaat, zodat je website altijd veilig is en we zorgen ervoor dat ook achter de schermen alles wordt bijgehouden, zoals het bijhouden en updaten van plugins.

Toe aan een nieuwe website voor jouw taalschoolondernerming?

Next

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.