Website aanpassen

Contact

Aanpassingen op de website

In deze handleiding staat beschreven hoe jij tekstuele aanpassingen kan doen op je website.

Inloggen website

• Ga naar de inlogpagina van je website. Dit kan je vinden als je /website-inlog achter je domeinnaam typt. Voorbeeld: domeinnaam.nl/website-inlog
  • Log hier in met je inloggegevens. Dit kan met je gebruikersnaam of je emailadres in combinatie met je wachtwoord.
    Heb je deze gegevens niet? Neem contact op met een van onze medewerkers.
  • Vervolgens kom je op het dashboard waarmee je aan de slag kunt.

Aanpassingen doen op een pagina

• Klik op je eigen websitenaam linksboven in het menu. Je komt nu bij je eigen website uit.
  • Ga naar de pagina die jij graag wilt bewerken.
  • Klik bovenin het menu op “Visual builder inschakelen”
  • Scrol naar de plek waar jij je tekst wilt aanpassen.
  • Ga met je muis over de tekst heen tot je een grijs gebied ziet. Klik dan op het tandwieltje.
  • Hier kun je gewoon typen en de tekst veranderen.

Opslaan van je wijzigingen

• Eenmaal klaar kan je wijziging opslaan/bevestigen wees er wel zeker van dat je op het groene vinkje klikt voordat je de module weg klikt en je pagina opslaat zodat het er goed op komt te staan.
  • Om je pagina op te slaan klik op de paarse puntjes onderin het scherm. Hierdoor verschijnt de knop opslaan rechtsonder in het beeld. Klik hierop zodat je opslaat wat je hebt gedaan.
  • Klik bovenin het scherm weer op “Visual builder verlaten” zo kan je jouw wijziging ook live bezichtigen.

Let op: Een groen vak is een global item. Dit betekend dat die op meerdere plekken op de website staat en als je die dus aanpast dit ook op meerder plaatsen wordt aangepast. Dit is meestal met de footer zo en soms ook andere delen van de website.

Let op: Zie je een vlak dat een beetje doorzichtig/minder goed leesbaar is. Dit komt omdat die is ingesteld alleen voor mobiel en/of tablet. Het kan dus zijn dat je 1 blok op de laptop ziet maar die onzichtbaar is op mobiel. Dit is omdat er een groot verschil in design is.

Let op: Pas niks aan in de overige instellingen. Dit kan veel veranderen op de website waar je zelf verantwoordelijk voor bent.

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.