Inloggen

Contact
  • Inloggen op je website

In deze handleiding staat beschreven hoe jij zelf kan inloggen op je website.

Inloggen website

• Ga naar de inlogpagina van je website. Dit kan je vinden als je /website-inlog achter je domeinnaam typt. Voorbeeld: domeinnaam.nl/website-inlog
    • Log hier in met je inloggegevens. Dit kan met je gebruikersnaam of je emailadres in combinatie met je wachtwoord.
      Heb je deze gegevens niet? Neem contact op met een van onze medewerkers.
    • Eenmaal ingelogd dan bent je in de dashboard van je website.
      Hier kan je alles regelen voor je website of het nu een bericht plaatsen is voor je mooie blog of een visuele aanpassing dat kan allemaal hier.
    • Alvast een paar handleidingen die je eventueel zou kunnen bezoeken om verder te kunnen.
    • Website aanpassen en  Berichten plaatsen
M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.