Bericht posten

Contact

Blog bericht plaatsen/aanmaken

In deze handleiding staat beschreven hoe jij zelf een blog bericht kan plaatsen op je website. Inloggen website

• Ga naar de inlogpagina van je website. Dit kan je vinden als je /wp-admin achter je domeinnaam typt. Voorbeeld: domeinnaam.nl/wp-admin

Nieuw bericht aanmaken in WordPress

Gelukt met inloggen dan kunnen we aan de slag! Om een nieuw bericht aan te maken gaat u in WordPress naar ‘Berichten’ en vervolgens naar ‘Nieuw Bericht’.

1. Title

In het eerste tekstveld (titel toevoegen) voert u de titel van het bericht in. In het tekstveld onder de titel kunt u de inhoud van uw bericht plaatsen.

2. Inhoud bericht

In de grote box onder de title veld is waar je al je inhoud plaatst text,afbeeldingen die je blog bericht zullen opmaken.

3. Blog uitgelichte afbeelding kiezen

De uitgelichte afbeelding word over het algemeen helemaal bovenaan je bericht vertoond.De uitgelichte afbeelding zal ook je berichts thumbnail zijn.Waar deze post dan ook word getoond de thumbnail afbeelding word er samen mee vertoond.

4. Tags en categorieen aan je bericht toekennen

Tags and Categorieen kan je vinden aan de rechter kant. Categorieen zijn normaal breeder terwijl tags meer specifiek zijn. Als voorbeeld, als je een cake recept plaatst zou je catgeroie “bakken” kunnen zijn en je tag “cake”,”verjaardag” en “glazuur” .

Als je tags of categorieen maakt probeer te denken aan onderwerpen waar mensen meer over willen lezen. Je wilt niet dat je tags/categorieen te algemeen zijn maar je wilt ook niet dat ze te specifiek zijn dat de tags/categorieen voor een bericht gelden.

5. Publiceren van je bericht!

Je kan zien hoe je post er uit komt te zien door op de voorbeeld knop te drukken in de zijbalk. Eenmaal als je blij bent met je resultaat en je bericht is klaar klik je op de blauwe publiceer knop aan de rechter kant en je bericht zal live zijn!

Success!

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.