Selecteer een pagina

Newrap| visuele communicatie

Volledige aankleding voor jouw pand. Newrap helpt je graag verder
Meer informatieOntdek de wereldwijde mogelijkheden

Newrap| Visuele communicatie

Volledige aankleding voor jouw pand. Newrap helpt je graag verder
Neem contact op

Novaleads, de specialist in online én offline marketing.

NEWRAP IS EEN HANDELSNAAM VAN NOVALEADS.

Novaleads vindt dat de totale uitstraling van een onderneming moet kloppen zowel binnen als buiten, zowel online als offline. Wij bieden potentiële klanten aan door middel van leadgeneratie en zorgen er tegelijkertijd voor dat fysieke bezoekers, werknemers en voorbijgangers jouw bedrijf kunnen vinden en herkennen. Denk je er aan om je onderneming een ‘NEWRAP’ te geven, maar vind je het lastig om te bedenken waar te beginnen? Newrap heeft hier altijd een passende manier voor. Vraag gerust meer informatie aan om te kijken wat de passende mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.

Mogelijkheden Visuele Communicatie

Fotobehang

Een muur tot leven laten komen? Newrap biedt fotobehang aan één stuk van zeer hoge kwaliteit. Geweldige manier om een ruimte extra sfeer te geven.

i

Carwrap

Of het nu gaat om belettering of volledige carwrapping van kleine bedrijfsauto’s, bestelbussen of vrachtwagens. Het kan allemaal.

Spandoeken

Newrap brengt jouw boodschap tot uiting. Een tijdelijke actie of simpelweg net wat extra willen opvallen? Door gebruik te maken van spandoeken wordt dit werkelijkheid.

Beursaankleding

Sta je als bedrijf op een beurs? Newrap verzogt een complete beurs aankleding van textielframes, tot roll up banners en leuke weggevers uiteraard voorzien van je logo.

Specialismes van Novaleads!

Loopbaanbegeleiding

Als loopbaancoach op zoek naar nieuwe kandidaten? Novaleads zorgt ervoor dat jij de mensen vindt die je zoekt door gerichte advertenties op Facebook en Instagram te plaatsen.

i

Studiebeurzen

Of het nu gaat om voetbal, hockey,basketbal of tennisbeurzen bij Novaleads zit je goed. Behaalde resultaten worden ervaren als uiterst succesvol.

Uitzendbureaus

Als uitzendbureau op zoek naar nieuwe kandidaten voor opdrachtgevers? Novaleads helpt jou om maandelijks nieuwe kandidaten binnen te krijgen voor je uitzendbureau.

Taalcursussen

Geeft u les in een vreemde taal en ben je op zoek naar meer potentiële klanten? Dan ben je bij Novaleads aan het juiste adres. Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan.

Voetbalclubs

Zie je graag meer leden voor jouw vereniging? Of het nu gaat om jeugd-spelers, senioren of vrouwen. Wij bieden doelgroepen aan op aanvraag. Al onze medewerkers zijn ervaren binnen deze branche.

Sportschool

Heb je een sportschool en zou je graag willen zien dat het ledenaantal gaat groeien? Wij kunnen jou daarbij uitstekend ondersteunen. Ervaar een constante toevoer van potentiële leden.

Rijschool

Ben je op zoek naar meer leerlingen voor jouw rijschool? Hiervoor leveren wij potentiële klanten aan met gerichte campagnes. Hierdoor heb je minder zorgen om het binnen- halen van nieuwe klandizie.

Vechtsportschool

Hoe komen de juiste personen bij jouw vechtsportschool? Door ons beproefd concept kunnen wij potentiële leden werven voor jouw gym. Al onze medewerkers zijn ervaren binnen deze branche.

Veel gestelde vragen

Kan ik fotobehang/airtex zelf monteren?

Ja, als je bekend bent met behangen kun je dit zelf. Wellicht heb je een extra handje nodig, omdat wij fotobehang aan één stuk leveren. Mocht je geen ervaring hebben met behangen kunnen we je natuurlijk ook helpen hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Ik wil een complete newrap van mijn kantoor, wat kunnen jullie doen?

Leuk! Neem altijd even vrijblijvend contact op om wensen en behoeften te bespreken. Onze mogelijkheden zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan: carwrapping, autobelettering, raam/deur bestickering, deurmatten, vlaggen en nog veel meer…

Betaal ik verzendkosten?

Ja, afhankelijk van de grote van jouw bestelling. Deze kosten worden altijd vooraf aangegeven. 

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.