Hoe stel ik mijn mail in op Outlook 2010?

Contact

LET OP! We raden je aan om over te stappen op een nieuwere Outlook versie! Outlook 2010 werkt helaas niet altijd meer voor je e-mail!

In veel gevallen kan Outlook je account instellen aan de hand van slechts een e-mailadres en een wachtwoord.

1. Open in Outlook het tabblad Bestand.
  2. Klik onder Accountgegevens op Account toevoegen.
  3. Vervolgens krijg je een scherm te zien waar je je e-mail gegevens kan invullen. Vul je gegevens in en klik op volgende, outlook zal dan automatisch op zoek gaan naar de juiste server gegevens en deze voor je instellen. Wanneer hij klaar is druk je op voltooien.
  4. Klik vervolgens op Voltooien.

Nu is je e-mail account automatisch ingesteld, je kan nu beginnen met mailen!

Handmatig instellen van je e-mail account in outlook 2010

1. Open in Outlook het tabblad bestand.
  2. Klik onder Accountgegevens op Account toevoegen.
  3. Kies in het volgende scherm voor Handmatige instelling of extra servertypen.
  4. Kies dan voor Internet-e-mail.
  5. Druk op Volgende >, je komt nu in een scherm waar je je e-mail/server gegevens kan invullen. De volgende stap is om op Meer instellingen … te drukken.
    Navigeer in het volgende scherm naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail, vink hier de optie Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist aan.
  6. Als volgende stap navigeer je naar het tabblad Geavanceerd, hier moet je de onderstaande gegevens overnemen.

Inkomende e-mail poort993
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding : SSL

Uitgaande e-mail poort465
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding : SSL

1. Klik vervolgens op OK om de instellingen op te slaan.
  2. In het volgende scherm op Volgende > om het e-mail account te testen, wanneer dat klaar is kan je op sluiten klikken.
  3. In het volgende scherm klik je op voltooien om het instellen van je mail adres af te ronden.

Je ziet het e-mail account nu terug in je overzicht, je kan nu beginnen met mailen!

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.