Email instellen op Outlook

Contact

E-mail instellen in Outlook

Microsoft Outlook is een van de meest gebruikte e-mailprogramma’s.

Open Outlook en voer de volgende stappen uit:

• Ga naar ‘Bestand’.
  • Klik op ‘Account toevoegen’.
  • Vul je e-mailadres in.
  • Klik op ‘Geavanceerde opties’.
  • Vink de optie ‘Ik wil mijn account handmatig instellen’ aan.
  • Klik op ‘Verbinding maken’.
  • Klik nogmaals op ‘OK’.

Vervolgens moeten we de postvakken en de server nog linken met de mail:

• Klik op ‘Bestand’ linksboven in outlook.
  • Klik op ‘Accountinstellingen’
  • Klik vervolgens op het mailadres in de lijst en klik op ‘Wijzigen…’
  • Vul onder ‘Mapinstellingen’ bij “Pad van hoofdmap” het volgende in: INBOX

(let op, gebruik hoofdletters)

• Klik op ‘volgende’
  • Klik op ‘Gereed’
  • Klik vervolgens naast ‘Wijzigen…’ op ‘Herstellen…’
  • Klik op ‘Geavanceerde opties’.
  • Vink de optie ‘Ik wil mijn account handmatig instellen’ aan.
  • Klik op Repareren’.
  • Vul bij de inkomende e-mail het volgende in:
    • Server: mail.hosting-website.nl
    • Poort: 993
    • Versleutelingsmethode: SSL/TLS
    • Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen: Nee.
  • Bij de uitgaande e-mail vul je het volgende in:
    • Server: mail.hosting-website.nl
      • Poort: 587
      • Versleutelingsmethode: STARTTLS
      • Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen: Nee.
      • Klik op ‘Verbinding maken’.
      • Klik op ‘OK’.
M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.