Email instellen op Mac Mail

Contact

E-mail instellen in Mac Mail

Mac Mail is een veelgebruikt, gratis e-mailprogramma voor Apple’s Mac OS X.

• Ga naar het menu-item ‘Mail’ en kies voor ‘Voorkeuren’.
  • Ga naar het tabblad ‘Accounts’.
  • Klik links onderaan op het plusje ‘Account Toevoegen’.
  • Selecteer ‘Andere Mail-account…’.
  • Klik vervolgens op ‘Ga door’.

Account toevoegen

• Vul bij ‘Volledige naam:’ je naam en/of bedrijfsnaam in. De ontvanger van jouw bericht ziet dit als afzender.
  • Vul bij ‘E-mailadres:’ je e-mailadres in, bijvoorbeeld ‘info@example.com’.
  • Vul bij ‘Wachtwoord:’ het bijbehorende e-mailwachtwoord
  • Klik op ‘Ga door’.
  • Kies bij de beveiligingsmelding voor ‘Verbinden’.

Inkomende mailserver

• Kies bij ‘Type Account:’ voor ‘IMAP’.
  • Vul bij ‘Beschrijving:’ je algemene beschrijving voor dit account in.
  • De (inkomende) IMAP-server is ‘mail.hosting-website.nl’.
  • Vul bij ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres in.
  • Klik op ‘Ga door’.

Uitgaande mailserver

• Vul bij ‘Beschrijving:’ jouw algemene beschrijving voor de uitgaande mailserver in.
  • De (uitgaande) SMTP-server is ‘mail.hosting-website.nl’.
  • Vink ‘Gebruik alleen deze server’ aan.
  • Vink ‘Gebruik identiteitscontrole’ aan.
  • Voer je volledige e-mailadres en e-mailwachtwoord
  • Klik op ‘Ga door’.
M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.