Email instellen op iphone/ipad

Contact

E-mail instellen in Outlook

Op deze pagina leggen wij uit hoe je jouw iPhone of iPad instelt om je e-mail bij ons op te halen. In dit voorbeeld gebruiken wij de iPhone als uitgangspunt, maar dezelfde schermen zijn van toepassing bij het instellen van je iPad. Handmatige configuratie

• Selecteer de instellingen op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Wachtwoorden en accounts’.

Let op: Maak je gebruik van iOS 9 of lager? Kies dan voor ‘Mail, Contacten, Agenda’.

• Kies voor ‘Nieuwe account’.
  • Kies voor ‘Andere’.
  • Kies voor ‘Voeg mailaccount toe’

Accountgegevens Vul de gegevens in:

• ‘Naam:’ de naam die je wilt gebruiken als afzender, bijvoorbeeld ‘Info | Novaleads’.
  • ‘Adres:’ je volledige e-mailadres, bijvoorbeeld ‘info@example.com’.
  • ‘Wachtwoord:’ het wachtwoord van je e-mailaccount.
  • ‘Beschrijving:’ naam waaronder het account bekend wordt op jouw iPhone of iPad.
  • Kies voor ‘Volgende’.

Inkomende mailserver Vul de gegevens in;

• De (inkomende) IMAP-server is ‘mail.hosting-website.nl’
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je e-mailwachtwoord.

Uitgaande mailserver Vul de gegevens in;

• De (uitgaande) SMTP-server is; ‘mail.hosting-website.nl’.
  • ‘Gebruikersnaam:’ je volledige e-mailadres.
  • ‘Wachtwoord:’ je e-mailwachtwoord.
  • Kies voor ‘Volgende’.
M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.