Email gebruiken op Webmail

Contact

E-mail instellen in Webmail

Je kunt heel makkelijk inloggen op webmail!

Inloggen

• Typ “webmail.jouwdomeinnaam.nl” in de adresbalk van jouw browser. Ben er wel zeker van dat je “jouwdomeinnaam” vervangt door je eigen domeinnaam.

Navigeren

• Na het inloggen kom je automatisch in je mailbox. (Het tabblad E-mail bovenaan in in de menubalk.)
  • Een overzicht van de informatie van je account kun je vinden in het tabblad “portaal”. Je wijzigt eenvoudig deze inhoud door aan de rechterkant te klikken op “Deze pagina aanpassen”.
  • Daarnaast zie je de tabbladen ‘Adresboek’, ‘Agenda’, ‘Taken’ en ‘Drive’.

Email inzien

• Om je e-mails te bekijken, open je het tabblad ‘E-mail’ (bovenin de menubalk). Je Postvak IN wordt nu automatisch geopend.
  • Aan de linkerzijde kun je tussen verschillende e-mailmappen navigeren.

Adresboek, Agenda, Taken en Drive

• Naast e-mail kun je in de Webmail-omgeving ook je agendaadresboek en taken bijhouden. Met Drive kun je jouw bestanden online opslaan.

Instellingen

• Je kunt de instellingen van de Webmail wijzigen via het tandwielicoon rechtsboven in het beeld.
  • Hier wijzig je bijvoorbeeld je naam (onder ‘Mijn contactgegevens’) of de taalinstellingen (onder ‘Instellingen’).
  • Ook kun je een e-mailhandtekening met een afbeelding toevoegen of een extra e-mailaccount toevoegen aan je Webmail.
M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.